Van jongs af ben ik er van overtuigd dat voeding en levenswijze belangrijk zijn om gezondheid te behouden of terug te winnen.

In 1998 kwam ik voor het eerst in contact met natuurlijke voeding en macrobiotiek, een paar jaar later kwam Ayurveda op mijn pad. Ik volgde een 3-jarige opleiding in de School van Ayurveda van Lies Ameeuw (Ayurveda Therapeut en Ayurveda Massagetherapeut), reisde naar India voor verdere studie bij Ayurvedische artsen en legde me vooral toe op Ayurvedische massages en voedingsadvies.

Ook al blijkt Ayurveda mijn basis te zijn, de honger naar verdere bijscholing en zelfstudie blijft. Ik volgde de module anatomie van de opleiding Biomedische Wetenschappen (VUB) om het lichaam, haar werking en structuur, ook vanuit een Westers en anatomisch oogpunt te begrijpen.
Daarnaast volgde ik een opleiding als orthomoleculair nutritionist aan het Faché-Instituut, en enkele bijscholingen in massagetechnieken – zwangerschapsbehandelingen, bindweefselmassage en shiatsu stoelmassage.

Omdat ik meer en meer overtuigd ben van de mogelijkheden van yoga, en om ook via dat kanaal te kunnen werken/te kunnen helpen- door middel van individuele en op specifieke klachten (fysiek/zenuwstelsel) werkende oefeningen, ben ik me ook wat meer op dit terrein aan het begeven. Ik volgde de yin yoga teachter training met Joe Barnett (2018- ‘foundations’ en ‘assist’), de Fibromyalgia Teacher Training met Jessica Roy (2018), de module Yoga Therapy for the Nervous System,  Degenerative Disease, and Pain Management, for nerve and chronic pain‘ at ‘The Yoga Therapy Institute’ in Amsterdam (2018) en volgde nog enkele workshops bij Katherine Walker (2018- yoga therapeutics for the back) en bij  Magnus Ringberg, James Mattingley en Alexander De Waele (2019 – foam-rolling en roll & release), opleiding triggerpoint-therapie in Nederland (2020), MyoYin & Breath Teacher Training met Sabine Winkler (2020).

Mijn praktijk bevond zich zeven jaar in Antwerpen; daarnaast gaf ik workshops en kooklessen, in samenwerking met het Iyengar-yogacentrum van Antwerpen, Bozar Brussel en de School van Ayurveda van Lies Ameeuw.

Momenteel heb ik een praktijk in Strombeek en Brussel. Daarnaast werk ik regelmatig samen met Brussels Mindfulness, Sampoorna Yoga studio,… en geef ik workshops en webinars myofascial release en yin yoga lessen voor bedrijven.

Ik woon met mijn gezin in Strombeek, net buiten Brussel. Naast de praktijk en tijd met het gezin hou ik van sport (lopen, fietsen en yoga), meditatie, natuur en stad, een gestolen moment met een boek in een fijne koffiebar…